آخوند جلاد رئیسی یک شبه «دکتر» شد!

اعطاء دکترای افتخاری به آخوند بی‌سواد دژخیم ابراهیم رئیسی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان که طی روزهای گذشته در شبکه های اجتماعی با بازتابی مملو از «متلک، شعر، لطیفه و کامنتهای معنادار» روبروگردیده، به یقین حکایت همان ضرب‌المثل معروف «خر عیسی گرش به مکه برند؛ چون بیاید هنوز خر باشد» را دارد.

خاطرمان هست که مهرعلیزاده، یکی از نامزدهای نمایش ریاست جمهوری، در مناظره تلویزیونی گفته که آخوند رئیسی «فقط شش کلاس تحصیلات کلاسیک» دارد و بدین سان به بی بضاعتی وی در زمینه علم، دانش و هرگونه علوم مهر تاکید زده بود.

بهرحال گذشته از این وضعیت مضحک، موضوع قبول عضویت دیکتاتوری ولی فقیه در سازمان همکاری شانگهای که رژیم آخوندی آن را با عناوینی مانند «شکسته شدن تحریم‌ها» در بوق تبلیغاتی قرار داده است، به یقین سخن از بیان نعل وارونه را دارد، زیرا براساس تاکیدات روسیه، بعنوان شریک تجاری رژیم، دیکتاتوی ولی فقیه «پس از رفع تحریم‌های سازمان ملل، می‌تواند به عنوان عضو اصلی این سازمان انتخاب شود».

همچنین سایت حکومتی مشرق ( ۲۷ شهریور ۱۴۰۰) در گزارشی اعتراف کرده است: «پس از اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه، انتظار می رود سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای درباره روند پذیرش جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو کامل این سازمان و اعطای موقعیت شریک گفت و گو به جمهوری عربی مصر، قطر و عربستان تصمیم گیری کنند».

این همان نقطه کلیدی در دروغ درمانی‌های خامنه‌ای با هدف زدن پالس‌های گمراه کننده به مجموعه ابر بحران‌های رژیم بویژه در زمینه اقتصادی، صادرات نفت و مالی می باشد.

همچنین در بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای که روز گذشته با حضور سران ۱۲ کشور عضو و ناظر از جمله آخوند جلاد ابراهیم رئیسی، در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان آغاز شد، وی در سخنان خود یکبار دیگر بر واقعیتی بنام ادامه تنش با جامعه جهانی و بویژه برسر پروژه اتمی رژیم تاکید نمود.
وی بصراحت می گوید: «هیچ موضوعی نمی تواند فعالیت های هسته ای ایران را متوقف کند» (همان منبع بالا)

بدین سان مشخص می شود که هدف خامنه ای از تلاش برای ورود به این پیمان ، همان ادامه سیاست های مخرب خود در زمینه اتمی، موشکی و صدور بنیادگرایی می باشد و این مکان مناسب ترین بستر را برای سوء استفاده رژیم مهیا می نماید.

سخن از سیاست نگاه به شرق از سوی رژیم آخوندی است که تلاش دارد تا ضمن برقراری روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و آسیای میانه، تحریم های خرد کننده را دور زده و بدین سان به دلار های صادراتی دست یابد.
در این راستا مشکل دیگر رژیم نیز همان عدم ورود به اف ای تی اف می باشد که دستان تمامی کشورهای عضو در این پیمان همکاری را عملا برای هرگونه مراودات مالی و پولی بسته است.