سایه سنگین تروریسم دولتی برسر «بسته پیشنهادی»

هنوز چند روز از افشاء و خنثی شدن طرح بزرگ تروریستی از سوی دیکتاتوری ولی فقیه علیه گردهمایی بزرگ مقاومت در پاریس نگذشته که رسانه های حکومتی از دریافت «بسته پیشنهادی» اتحادیه اروپا به رژیم آخوندی برای حفظ برجام خبرداده اند.

واقعیت در لابلای این خبر آن است که رژیم آخوندی تلاش دارد در یک بازی کثیف، اتحادیه اروپا را به گروگان  بگیرد. براین منطق و با خروج ایالات متحده از توافق اتمی، خامنه ای سرمایه گذاری هنگفتی برای حفظ برجام از طریق روابط «تجاری و اقتصادی» با این اتحادیه انجام داده و بدین سان تلاش دارد تا در سایه سیاست مماشات، بر بحران ها و بن بست های موجود در درون کشور فائق آید.

خبرگزاری حکومتی ایرنا (۱۴ تیر ۱۳۹۷) در گزارشی اعتراف می کند: «در بسته برجامی پیشنهادی اروپا به ایران، اروپا خرید یک میلیون بشکه نفت از ایران را تضمین خواهد کرد و در قبال آن از کانال مشخصی به ایران ارز پرداخت می‌شود. اروپا پذیرفته است که میزان ۱۰ میلیارد دلار در ایران سرمایه‌گذاری کند».

به یقین هرگونه سرمایه گذاری مجدد بروی «بانکدار جهانی تروریسم» بویژه در این برهه از زمان که مردم میهن امان در بیش از ۲۸۰ شهر کشور علیه کلیت نظام آخوندی بپا خاسته و خواهان واژگون نمودن بساط ظلم و ستم آخوندی در ایران می باشند، پیشاپیش محکوم به شکست می باشد.
اسب ولایت که اکنون در تله مردم و مقاومت ایران افتاده است، با اعطاء چنین بسته ها و مشوق های اقتصادی و مالی به یقین هرچه بیشتر چموش شده و زمینه را نه تنها برای سرکوب گسترده مردم در داخل، بلکه در سیاست های مخرب منطقه ای و بین المللی خود مانند «اتمی، موشکی، صدور ترویسم و بنیادگرایی» هموار می بیند.

همچنین سایت حکومتی دنیای اقتصاد (۱۴ تیر ۱۳۹۷) ضمن اعتراف به اهداف ولی فقیه، می نویسد: «بسته پیشنهادی اقتصادی خود را با هدف تامین منافع اقتصادی، تجاری و مالی ایران از ادامه اجرای برجام بدون آمریکا به مقامات کشورمان تحویل دهند».
این گزارش در ادامه می افزاید: «تفاوت بسته اقتصادی ۱+۴ برای ایران نسبت به بسته‌های که در مذاکرات‌های قبلی در مقاطع مختلف سیاسی و دیپلماتیک از سوی اروپا و ۱+۵ به ایران داده شده است، این است که در تهیه و تنظیم و مذاکرات جزیی و کارشناسی این بسته، مقامات و کارشناسان ایرانی در جوانب مختلف اقتصادی، تجاری، مالی، هسته‌ای و سیاسی حضور داشته‌اند و این گونه نیست که ایران از این بسته و محتوای آن بی اطلاع باشد؛ از این رو باید گفت بسته اقتصادی پیشنهادی ۱+۴ میزان قابل توجهی از «موافقت» ایران را هنوز باز نشده در بر دارد».

مضافا بر تمامی این واقعیت ها باید به اختلاف شدید میان ایالات متحده و اتحادیه اروپا برسر هرکونه رابطه تجاری و سرازیر کردن پول به ماشین سپاه پاسداران که قریب نیمی از اقتصاد ایران را زیر سلطه خود دارد، اشاره نمود.
به گزارش شبکه فاکس نیوز پیشتر رئیس جمهور آمریکا ضمن هشدار به طرف ها و شرکت های تجاری رژیم دراروپا تاکید کرد است «شرکت های اروپایی را از تحریم های اعمال شده علیه ایران معاف نخواهد کرد و شرکت های نقض کننده این محدودیت ها دچار تحریم های ثانویه آمریکا خواهند شد».