ویروس ولایت – پس‌لرزه‌های اجلاس ایران آزاد

به یقین برگزاری با شکوه اجلاس ایران آزاد در آمریکا که در آن شخصیتهای برجسته‌یی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه شرکت کردند، دستاورد بزرگی برای مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق می‌باشد.

سخنان انگیزاننده سیاستمداران به‌ویژه مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور اسبق آمریکا و حمایت قاطعانه از کانونهای شورشی و سازمان مجاهدین خلق، بحدی ژرف و تاثیر‌گذار می‌باشد که دستگاه تبلیغاتی رژیم آخوندی و باندهای مماشات گر با دیکتاتوری خون‌ریز ولی‌فقیه را آچمز کرده است.

آقای پنس در این رابطه ضمن کشیدن خط بطلان بر سیاست مماشات تأکید کرد:«یکی از دروغهای بزرگ رژیم این است که باید این وضعیت راپذیرفت. اما یک آلترناتیو به‌خوبی آماده وجود دارد؛ سازمان مجاهدین خلق ایران که دارای همه صلاحیتها و برخوردار از حمایت مردم و متعهد به آزادی و حقوق‌بشر است و توسط یک زن خارق‌العاده، مریم رجوی، رهبری می‌شود که برای جهان الهام‌بخش است».

ترجمان این سخنان برای آنانیکه دستی در آتش مبارزه با بنیادگرایی‌ هار مذهبی و افعی ولایت در ایران را دارند، بسیار روشن است و نیازی به تجزیه و تحلیل نمی‌باشد. سخن از مقاومتی است که اکنون به سدی بزرگ برای سیاستهای مخرب رژیم آخوندی در تمامی زمینه‌ها تبدیل شده است. بازتاب این واقعیت را می‌توان در مجموعه آه فغانهای خامنه‌ای به‌خوبی رویت نمود.

برای نمونه سخنگوی وزارت‌خارجه تحت‌امر سپاه پاسداران در یک موضعگیری سخیفانه و ضمن زدن نعل وارونه از جمله گفته است: «این گروهک ورشکسته منافقین به‌صورت ادواری در برخی کشورها و در برخی نقاط این جلسات را برگزار می‌کند. البته تأسف برانگیزتر این هستش که با پول، برخی از مقامات کشورهای دیگر را تشویق می‌کنه که سخنرانی بکنند».

مضافا برای واقعیت باید به سکوت معنادار رسانه‌های به ظاهر دمکراتیک که اکنون«دلواپس» زهرخوران خامنه‌ای می‌باشند، اشاره نمود. یک نمونه این واقعیت را می‌توان در سانسور و دستکاریهای عامدانه سخنرانان و بازتابهای گمراه‌کننده آنان به‌خوبی رویت نمود.

تحریف و حذف نکات کلیدی در سخنان مایک پنس و یا سانسور بخشهای کلیدی در مواضع دیگر سخنرانان که تماماً سمت و سوی برهم زدن بساط این رژیم قرون‌وسطایی را دارند، مهر تأییدی بر این واقعیت می‌باشد.

خامنه‌ای که اکنون در چنبره‌ای از بحرانهای لاعلاج داخلی و بین‌المللی به مانند«موش» در تله افتاده است، خواسته‌ای بجز اعمال سانسور و سکوت از طرفهای مقابل برای این اجلاس بزرگ ندارد. این همان نخ نبات ماجرا در تحریف عامدانه و عدم انعکاس واقعی از این گردهمایی می‌باشد.

براین اساس دیکتاتوری ولی‌فقیه با انواع و اقسام پیام های گوناگون و فشار به طرفهای مقابل یادآوری کرده که ورود به این میدان و پرداختن به اجلاس بزرگ ایران آزد به‌مثابه برهم زدن«میز مذاکرات» و ادامه بازی با آنها می‌باشد.

بقول سخنگوی سازمان مجاهدین خلق:«منفعت رژیم و همدستان و همریشان در برابر سخنرانی تاریخی مایک پنس، سکوت و سانسور و خفقان گرفتن بود» (سایت مجاهدین خلق ۱۰آبان ۱۴۰۰).