پارلمان اروپا – کنفرانس علیه سرکوب و جنگ‌افروزی رژیم با حضور مریم رجوی

بعد از ظهر چهارشنبه ۱ آبان ۹۸، کنفرانسی در پارلمان اروپا متشکل از نمایندگان پارلمان از احزاب و گروههای مختلف سیاسی، به ریاست خانم آنا فوتیگا وزیر خارجه سابق لهستان با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی، در مقر پارلمان اروپا در استراسبورگ برگزار شد. خانم رجوی از سوی گروهی از نمایندگان از گروههای مختلف سیاسی در پارلمان اروپا مورد استقبال قرار گرفت.
پارلمان اروپا در نخستین اجلاس خود در شهریور گذشته با تصویب قطعنامه ای نقض حقوق بشر و حقوق زنان توسط رژیم آخوندی را محکوم کرده است.

کنفرانس سیاست اروپا در مقابل سرکوب و جنگ‌افروزی رژیم با حضور خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا

در مقر پارلمان اروپا در استراسبورگ، خانم مریم رجوی ضمن معرفی کتاب جدید فهرست اسامی و مشخصات بیش از 5000 تن از مجاهدان قتل عام شده در سال ۱۳۶۷ گفت: قبل از هر چیز میخواهم انتشار یک سند خارق‌العاده را با نمایندگان مردم اروپا در میان بگذارم:‌
کتاب فهرست نامهای بیش از پنج هزار تن از زندانیان مجاهد قتل‌عام شده توسط آخوندهاست. اگر بخواهم ایران امروز را 40 بعد از سال حاکمیت فاشیسم مذهبی در یک جمله معرفی کنم میگویم:ایران سرزمین قتل عام شده ایست که درآن علاوه برزندانیان سیاسی منابع طبیعی و فرهنگ ومحیط زیست همه و همه قتل عام شده اند .
این کتاب تنها نامهای اعدام‌شدگان نیست؛ بلکه یک گواهی تاریخی است در بارة به‌گروگان گرفته شدن ایران اونهم توسط فاشیسم دینی.
این کتاب شرح حال ملتی است است که در داخل مرزهای ایران تحت سرکوب ضدبشری آخوندها قرار دارند. و در خارج آن از ایران حقوق بشر و آزادی و مقاومت اونها متاسفانه نادیده گرفته شده.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت افزود:اسامی ۳۵هیأت مرگ شامل ۸۶دژخیم در این کتاب آمده است. ۶۳ درصد این افراد از مقام‌های رژیم‌اند و هم‌اکنون رئیس قوه قضاییه‌، وزیر دادگستری، نایب رئیس مجلس و شماری از بالاترین مقامات قضایی‌ رژیم از اعضای هیأت‌های مرگ هستند.
خانم رجوی برلزوم محاکمه آمران و عاملان قتل عام زندانیان سیاسی و مرتکبان جنایات ضدبشری درحاکمیت آخوندی و هم چنین تشکیل یک هیأت تحقیق بین المللی برای بازدید از زندان‌ها و زندانیان درایران، تأکید کرد و از جامعة جهانی، به ویژه اتحادیه اروپا، خواستار به‌رسمیت شناختن حق مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم و استقرار آزادی و دموکراسی درایران شد.
در این کنفرانس خانم مریم رجوی اعلام کرد: مقامات آلبانیایی امروز جزئیات بیشتری از توطئه تروریستی رژیم آخوندی علیه سازمان مجاهدین در این کشور در مارس ۲۰۱۸ را فاش کردند که به خوبی نشان میداد تمامیت رژیم آخوندی و همه جناح های آن درگیر صدور تروریسم هستند. بار دیگر تاکید میکنم که برای ممانعت از تروریسم و جاسوسی توسط رژیم باید وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس را در لیست های تروریستی قرار داد . مزدوران آنها را محاکمه و اخراج کرد و سفارت های این رژیم را بست.

در کنفرانس استراسبورگ شماری از نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای سیاسی بین المللی سخنرانی کردند که از جمله عبارت بودند از:
آنا فوتیگا، نماینده پارلمان اروپا و وزیر خارجه پیشین لهستان، و نمایندگان پارلمان اروپا ریچارد چارنسکی، از لهستان یان زهرا دیل از جمهور چک، پتری سارواما از فنلاند.
در این کنفرانس همچنین رامایاد، وزیر پیشین حقوق بشر فرانسه، اینگرید بتانکور کاندیدای ریاست جمهوری کلمبیا، استرون استیونسون و دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بین المللی درجستجوی عدالت، شرکت داشتند و سخنرانی کردند..
نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای شرکت کننده در این کنفرانس سرکوب گسترده مردم ایران و سیاست جنگ افروزانه رژیم در منطقه را محکوم و از مبارزه مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت کردند.
سخنرانان بر شکست سیاست مماشات با فاشیسم دینی حاکم بر ایران تاکید کردند و تنها راه حل را حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران، و برسمیت شناختن حق مردم ایران برای سرنگونی دیکتاتوری آخوندها و استقرار آزوادی و حاکمیت مردم در ایران دانستند.
آنان خواستار اتخاذ یک سیاست قاطع توسط اتحادیه اروپا در قبال رژیم آخوندی و مشروط کردن هرگونه مراوده با رژیم آخوندی به توقف اعدام و رعایت حقوق بشر در ایران شدند
مشروح این کنفرانس در روزهای آینده از سیمای آزادی پخش خواهد شد.