کرونا- خانه نشین شدن میلیون ها کارگر در ایران

بحران روبه رشد اپیدمی کرونا درایران آخوند زده اکنون دامن بسیاری از اقشار ضربه پذیر، فقیر، حاشیه نشین و یا کارگران و زحمت کشان را گرفته است.

این وضعیت وخیم در حالی است که متولیان حکومتی ضمن برخورداری از خدمات درمانی، استراحت، مرخصی استعلاجی و تامین نیازهای مالی ، برای خود خانوده هایشان سپر حفاظتی ایجاد کرده اند.
درمقابل باید به وضعیت میلیون ها خانوار دردمند و تحت فشار ایرانی اشاره نمود که اکنون نه تنها به نان شب محتاج اند، بلکه فراتر از آن در صورت ابتلا به ویروس کرونا از ساده ترین امکانات درمانی، دارویی و یا خدمات عمومی محروم می باشند.

صحنه های دردآور بیماران در خیابان ها و امکان عمومی، بیمارستان ها، داروخانه های خالی و یا تصاویر و فیلم های منتشر شده در شبکه های اجتماعی از گورستان ها، بخوبی مبین وضعیت بحرانی برای عموم مردم می باشند.
در این رابطه نیز باید به قشر محروم کارگران در رژیم آخوندی، بویژه کارگران فصلی که برای مشاغلی همچون ساختمانی، راه سازی، تعبیه کانال و فاضلاب های شهری به شهرهای بزرگ هجوم آورده اند، اشاره نمود.

خبرگزاری حکومتی ایلنا در گزارشی از جمله اعتراف کرده است: «باتوجه به افزایش شیوع بیماری کرونا که معیشت کارگران ساختمانی و خانواده‌هایشان را در وضعیت بدی قرار داده است».
این گزارش در ادام به نقل از یک مقام حکومتی می افزاید: «در آستانه سال جدید کارگران فصلی و ساختمانی با اجتماع در میادین شهرها در انتظار کار هستند اما شیوع بیماری کرونا شرایط آنها را سخت‌تر کرده و بیکاری آنها بیشتر شده است در شهر قم حدود ۱۵۰ هزار کارگر داریم که از این تعداد حدود ۲۲ هزار نفر کارگران ساختمانی هستند».

در یک محاسبه سرانگشتی اگر مبنا را همین آمار و ارقام حکومتی قرار دهیم، به یقین وضعیت در کل کشور برای این قشر محروم و سرکوب شده بسیار بحرانی تر می باشد.
به موازات آن نیز باید به نبود حمایت های دولتی، بیمه های درمانی برای بسیاری از کارگران و زحمت کشان، وجود قراردادهای سفید کاری و یا نبود سندیکاهای مستقل کارگری برای حمایت از حقوق کارگران در رژیم آخوندی اشاره نمود، تا بدین سان پازل بحران روشن تر گردد.

واقعیت در رژیم آخوندی درپی بروز بحران کرونا آن است که اساسا کنترل این بیماری از دست حکومت خارج شده است. سوءمدیریت و بی تفاوتی در هفته های نخستین با منشائی بنام سوء استفاده سیاسی و ابزاری از مردم برای کشاندن آنان به پای صندوق نمایش انتخابات، تمامی فرصت ها برای مهار بحران را گرفته است.

بدین سان ویروس کرونا اکنون به مانند سیاه چاله ای در حال رشد و نمو در شهرهای ایران می باشد. آمار بالای قربانیان در کشور که بنابر داد های مقاومت ایران از مرز «۶۵۰ نفر» نیز گذشته است ، خود بهترین ادله براین واقعیت می باشد.
دراین رابطه نایب رییس مجلس حکومتی (روزنامه حکومتی اطلاعات ۱۱ اسفند ۱۳۹۸) هشدار داده است «پیش از آن که اوضاع از کنترل خارج شود، از سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان بهداشت جهانی برای کنترل ویروس «کرونا» باید درخواست کمک شود.
پزشکیان افزوده است: «باید موضوع قرنطینه و کنترل شیوع این ویروس از ابتدا با قاطعیت دنبال می‌شد و این مساله به یک موضوع امنیتی تبدیل شده است».