استقبال گروه دوستان ایران آزاد از اخراج سفیر رژیم در آلبانی

گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌یی که توسط ژرارد دوپره رئیس این گروه و وزیر پیشین دولت بلژیک امضاء شده، از اخراج سفیر رژیم ایران و یکی دیگر از دیپلمات تروریستهای این رژیم از آلبانی استقبال و اعلام کرد:

در ماههای اخیر، چندین طرح ترور رژیم ایران توسط سازمانهای امنیتی اروپایی و آمریکایی خنثی شده است. یک دیپلمات رژیم ایران که در آلمان دستگیر شده است، اکنون در دادگاهی در بلژیک به‌خاطر طرح بمب‌گذاری برای هدف قرار دادن گردهمآیی مجاهدین در فرانسه، در ۳۰ژوئن ۲۰۱۸تحت محاکمه قرار دارد.

به موازات فعالیتهای تروریستی، رژیم تهران میلیون ها دلار برای یک کارزار گسترده در سراسر جهان غرب برای انتشار اخبار دروغین و اطلاعات غلط علیه این جنبش اصلی اپوزیسیون خرج می‌کند.

گروه دوستان ایران آزاد با اشاره به بیانیه ۱۵۰قانونگذار پارلمان اروپا در ماه گذشته می‌افزاید: بعد از این‌که اوایل امسال یک طرح بمب‌گذاری رژیم ایران در نزدیکی تیرانا خنثی شد ۱۵۰قانون گذار از دولت آلبانی که میزبان چندین هزار پناهنده از اپوزیسیون ایران می‌باشد خواسته بودند تا به مأموران رزیم ایران اجازه ورود به خاک این کشور را ندهد. بنابراین ما بسیار خوشحالیم که آلبانی سفیر رژیم ایران و دیپلمات دیگری را برای «آسیب رساندن به امنیت ملی خود» اخراج کرده است.

ما از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواستار اتخاذ یک سیاست قاطع در رابطه با رژیم ایران هستیم. ما باید رژیم ایران را به‌خاطر طرح های تروریستی خود مورد حسابرسی قرار بدهیم و مأموران وزارت اطلاعات رژیم ایران را از اروپا اخراج کنیم.

در همین رابطه واشنگتن تایمز ۲۰دسامبر ۲۰۱۸(۲۹آذر۹۷) در مطلبی درباره اخراج سفیر و رئیس ایستگاه اطلاعات آخوندی در آلبانی توسط دولت این کشور، می‌نویسد: اخراج دیپلماتهای رژیم ایران، کار غیرمنتظره بزرگی بود. با وجود این‌که اخیراً به رژیم تهران به‌خاطر ارتکاب سلسله عملیات مرگبار علیه غیرنظامیان در کشورهای متعدد هشدار داده شده بود ولی این رژیم به‌عملیات تروریستی از طریق مراکز دیپلماتیک خود در سراسر دنیا ادامه داده است. تروریسم، جنایت و سرطان بدخیم رژیمی است که تعصب فاسد و قرون وسطایی‌اش را در سراسر خاورمیانه و جهان صادر می‌کند، مردم ایران را به‌طور سیستماتیک سرکوب می‌کند و حتی آب آشامیدن آنها را هم می‌دزدد.

این رژیم در خاک آلبانی عملیات اطلاعاتی(و تروریستی) را علیه سازمان مجاهدین که دولت آلبانی به آن پناه داده، ترتیب می‌دهد. سابقه‌یین پناهندگی به دوران وزارت‌خارجه هیلاری کلینتون برمی‌گردد که بعد از کشتار شقاوت‌بار اعضای بی‌دفاع این مجاهدین در عراق توسط (رژیم) ایران و عوامل تحت الحمایه آن، شروع شد.

این روزنامه نوشت: شبکه ترور (رژیم) ایران همچنین آمریکاییان از جمله حامیان مجاهدین خلق و رئیس سابق مجلس نمایندگان نیوت گینگریچ و شهردار سابق نیویورک رودی جولیانی (که از مشاوران نزدیک حقوقی ترامپ است) را هدف قرار داده بود. دو توطئه تروریستی علیه سازمان مجاهدین از جمله یک بمب‌گذاری خنثی شده در ماه مارس جهت انفجار مقر آنها در آلبانی و همچنین توطئه تروریستی دیگری در تابستان امسال توسط یک سلول خفته مستقر در اروپا در گردهمایی بزرگ مجاهدین در پاریس خنثی شد.

واشینگتن تایمز می‌افزاید: واقعیت این است که آخوندهای حاکم بر ایران حاضرند تا در خاک خارجی به‌طور آشکار مرتکب جنایت شوند و ریسک محکومیت‌های جهانی را بپذیرند، تا نشان دهند چه میزان از مجاهدین خلق ایران وحشت دارند. اگر همان‌طور که بعضی منتقدان می‌گویند، این مقاومت یک گروهی است که بتدریج در خاک خارجی تحلیل می‌رود، پس چرا رژیم تهران حاضر است چنین سیاست‌های پر ریسکی را پی بگیرد؟ همان‌طور که آقای جولیانی در گردهمایی مجاهدین در ژوئن گذشته اعلام کرد، اگر مجاهدین خلق هیچ تهدیدی برای رژیم ایران ندارند، پس چرا رژیم ایران این‌قدرتلاش می‌کند تا آنها را از میان بردارد و بکشد؟

سایت مجاهدین خلق