از شاخصه های دیکتاتوری ولی فقیه همان صدور بحران به خارج از مرزها با هدف منکوب و درگیر نمودن جامعه از اصلی ترین موضوع یعنی سرنگونی نظام آخوندی می باشد.
شکست سیاست های راهبردی خامنه ای در جنگ افروزی و بویژه در تازه ترین نمونه آن با آغاز عامدانه جنگ در نوار غزه , اکنون اتاق های فکر نظام را برآن داشته تا بحرانی دیگر را در دستور کار خود قرار دهند.
خامنه ای در تازه ترین سخنان خود به مناسبت برگزاری مراسم سالانه حج بصراحت میگوید : « حج امسال حج برائت است , بالخصوص این حوادثی که حالا در غزه پیش میآید و این حادثه عجیب عظیم».
بدین سان وی علائم و نشانه ها برای صدور بلوا و آشوب را در عربستان به بیرون صادر نموده است. سخن از همسایه ای است که بکرات مورد تعرض و صدور بنیاد گرایی از سوی رژیم آخوندی قرار گرفته و طی چهل و اندی سال از تاریخچه رژیم آخوندی در ایران , این حقیقت را بکرات به اثبات رسانده که این دیکتاتوری سرصلح و آرامش با کشورهای همسایه بویژه عربستان را ندارد.
برای نمونه خاطرمان هست که در ایام حج در سال 1365 , مقامات عربستان محموله بزرگی از مواد منفجره در لوازم حجاج ایرانی که تماما بخشی از عناصر سپاه بودند , را کشف کردند.
در قدم بعدی نیز دیکتاتوری ولی فقیه از طریق عوامل خود تحت نام « زائران » دست به راه اندازی تظاهراتی با موضوع « آزادی فلسطین و علیه آمریکا » زد که در پی آن قریب 402 نفر کشته و تعداد زیادی زخمی گردیدند.
در پی شکست این تظاهرات سازمان داده شده نیز رژیم آخوندی ضمن حمله و با هجوم به سفارتخانه این کشور در تهران و کنسولگری آن در مشهد , یک دیپلمات را به قتل رساند و تاجائیکه روند تحولات سرانجام به قطع رابطه میان تهران و ریاض انجامید.
خمینی نیز در فردای این بلوا بصراحت تاکید کرد که « اگر از صدام بگذریم، اگر از جنایت های آمریکا بگذریم , از آل سعود نخواهیم گذشت»
در نمونه ای دیگر نیز باید به تلاش خامنه ای برای ترور عادل الجبیر , سفیر عربستان در آمریکا اشاره نمود که قرار بود تا از طریق یک گروه مافیایی بنام « کارلوس » و در هماهنگی های مالی و پشتیبانی از سوی سپاه پاسداران در این کشور صورت بگیرد.
دستگیری یکی از افسران سپاه بنام « علی غلام شکوری» و یک ایرانی دیگر بنام « منصور ارباب» پرده از این طرح ترور برداشت و بدین سان به بروز تنشی دیگر میان دو پایتخت انجامید.
آخرین نمونه برای اقدامات مخرب رژیم آخوندی نیز در سال 1394با آتش زدن کنسولگری این کشور در مشهد ومتعاقب آن سفارتخانه آن در تهران صورت گرفت که در منطق خود به مدت هفت سال به قطع روابط دیپلماتیک میان دو کشور انجامید.
بهرحال با نگاهی اجمالی به داده های فوق و بویژه به جملات اخیر خامنه ای مبنی براینکه « برائت امسال از همیشه بارزتر است, باید هم بماند و باشد , لکن حج امسال حج برائت است» , می توان از هم اکنون به وجود یک سناریوی دیگر با هدف ایجاد تنش و بحران میان دوکشور پی برد.
وی پیشتر نیز این کشور را با جملاتی واژه هایی مانند « گاو شیرده » و یا « شجره خبثه وملعونه » مورد خطاب قرار داده بود.
به یقین دیدار پاسدار امیر عبداللهیان با همتای عرب خود در حاشیه « کنفرانس سازمان همکاری های اسلامی » در گامبیا , آنهم در خصوص موضوع « غزه » و سرنیزه نمودن « مردم فلسطین » تماما در چارچوب تلاش های رژیم برای مجاب نمودن طرف مقابل با هدف دریافت اجازه برای برگزاری تظاهرات « برائت از مشرکین » ارزیابی می گردد.
بدین سان از هم اکنون می توان سه سناریو برای بروز این تنش پیش بینی نمود. نخست تن دادن طرف مقابل و عقب نشینی نسبت به زیادی خواهی های خامنه ای برای برگزاری یک تظاهرات , هرچند کوچک
دوم عدم صدور اجازه از سوی مقامات عربستان که در منطق خود می تواند به بلوایی دیگر ختم گردد و سوم اینکه سخنان و مواضع خامنه ای صرفا تبلیغاتی بوده و هدف آن چیزی بجر سرگرم نمودن و بقول عوام « سرکار گذاشتن » نیروهای بشدت روحیه باخته و ضربه خورده رژیم , آنهم از فردای شکست در منطقه , نمی باشد.