نتایج حاصل از انتخابات اخیر در ایالات متحده یکبار دیگر شکست سرمایه گذاری های خامنه ای برای ادامه سیاست های مخرب رژیم آخوندی را به نمایش گذاشت.
گرچه وی و دوایر حکومتی طی ماه های اخیرتلاش نموده بودند تا با سکوت کاذب و لب بر نیاوردن, چنان وانمود نمایند که گوئیا مسئله « این یا آن » برسرکار آمدن در کاخ سفید برای رژیم آخوندی تفاوتی نخواهد داشت , اما تمامی داده های سیاسی , اطلاعاتی و امنیتی سخن از آن داشتند که دیکتاتوری ولی فقیه بطور شبانه روز در تلاش بود تا از پیروزی جمهوری خواهان در این کشور جلوگیری بعمل آورد.
یک دلیل برای این واقعیت را میتوان در تلاش های در جنگ افروزانه , به چالش کشیدن امنیت منطقه و یا بخش سایبری رژیم با هدف دستکاری و جعل آرا طی انتخابات رویت نمود.
همچنین طراحی برای ترور رئیس جمهوری جدید در آمریکا , جان بولتون , برایان هوک و یا مایک پمپئو نیز بخش دیگری از تروریسم ناب ولایت در این راستا می باشند.
دراین رابطه مورگان اورتگاس , سخنگوی پیشین در کاخ سفید گفت : « رژیم ایران در انتخابات ما مداخله و تلاش کرد رئیس جمهور ترامپ و مقامات امنیت ملی در دور اول او را ترور کند. رژیم ایران بازی بزرگی انجام داد , اما آنها شکست خوردند». ( سایت تلگرامی سیما خبر 17 آبان 1403)
ابعاد این روند بحدی است که حتی بکرات دوایر اطلاعاتی و امنیتی در آمریکا براین نکته تاکید کرده بودند که رژیم ایران با طرح های تروریستی و یا هک و دستبرد به حساب های کاربری میلیون ها شهروند در شبکه های اجتماعی , اکانت های قلابی , نفوذ در شبکه های اینترنتی احزاب , اتاق های فکر و اندیشکده ها و نیز مراکز رای گیری و همپنین با راه اندازی و سرمایه گذاری های کلان بروی لابی ها خود , تلاش نموده تا این پروژه مخرب را به پیش ببرد.
بهرحال آنچه که طی روزهای گذشته در واشنگتن بوقوع پیوست , ترجمان شکست بسیار سنگین برای رژیم آخوندی و نیز ابواب جمع سیاست مماشات طی چهار سال گذشته می باشد.
عدم اجرای قطعنامه ها , باز گذاشتن دستان رژیم آخوندی در زمینه صادرات نفت , دور زدن تحریم ها, چشم پوشی بر روند روبه رشد تروریسم و جنگ افروزی , ایجاد فشار بر مقاومت ایران بویژه پایوران مجاهد در اشرف 3, پروژه های اتمی و یا راه گشایی های مالی که به گفته دونالد ترامپ قریب « 150 میلیارد دلار» برای خامنه ای پول و سود مالی به همراه آورده است , تماما در چارچوب این سیاست مخرب قرار دارند.
یک کارشناس حکومتی نیز بند را آب داده و بصراحت بر نکات فوق اینگونه انگشت می گذارد : « ایران در سالهای گذشته فرصتهای خوبی داشت… چرا حضور ۴ساله یک دولت دموکرات در کاخسفید برای ایران ثمری نداشت؟ کسی نمیتواند بگوید انتخابات آمریکا تفاوتی بهحال ایران ندارد» ( سایت حکومتی ستاره صبح 16 آبان 1403)
حال در چنین صحنه ای این خامنه ای است که یکبار دیگر در سیاست های راهبردی خود نه تنها دچار اشتباه محاسبه شده , بلکه اکنون با دولتی جدید سروکار دارد که کوله باری از تجربیات و سیاست های تجربه شده را در چمدان های خود حمل می نماید.
به یقین روند منطقی این وضعیت همان فشارهای حداکثری با راه افتادن موج دیگری از تحریم های خرد کننده , بستن منافذ مالی , تسلیحاتی تروریستی و جنگ افروزانه رژیم آخوندی در منطقه خاور نزدیک تا شرق اروپا خواهد بود , اما کار اصلی , یعنی همان سرنگونی این دیکتاتوری بر دوش مردم و مقاومت ایران می باشد.
این همان نکته کلیدی در این روند است که اکنون دوایر دیپلماتیک رژیم بویژه وزارت امورخارجه و یا دولت پزشکیان , رئیس جمهور خامنه ای را به وحشت انداخته است.
سخنگوی دولت چهاردهم ضمن سوت زدن در تاریکی می گوید: « پیشبینیهای لازم از قبل برنامهریزی شده و خیلی فرقی نمیکند که چه کسی در ایالات متحده رئیسجمهور باشد. تحریمها مقدار زیادی قوه داخلی ما را تقویت کرده و اقتصاد امروز به اندازه کافی در این راستا توان برخورد را دارد»!! ( همان منبع بالا) .