با رشد نجومی آمار قربانیان مبتلا به ویروس کرونا، اکنون در بسیاری از استان های کشور وضعیت بغایت انفجاری گزارش شده است.
براین اساس زنگ های خطر برای «۳۰ استان» بویژه استان مرکزی با محوریت شهر مذهبی قم، کاشان، گیلان و مازنداران، بخش های بزرگی از استان خراسان، تهران بزرگ، سیستان و بوچستان و یا بخش هایی از آذربایجان شرقی بصدا درآمده است.
نماینده حکومتی در شورای عالی استان از گیلان با اعتراف به وضعیت بحرانی در این بخش از میهن امان گفته است: «وقتی به هر داروخانه مراجعه میکنند و هیچگونه ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده الکلی موجود نیست ترسشان بیشتر می شود. شرایط فعلی مردم بحرانزده استان هم اکنون مانند سیل، زلزله و جنگ است و هیچ تفاوتی با موارد ذکر شده ندارد». (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۸ اسفند ۱۳۹۸).
همچنین براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان مجاهدین خلق، آمار قربانیان از مرز ۲۳۰۰ نفر نیز گذشته است. این وضعیت وخیم در حالی است که رژیم آخوندی تنها از ۱۹۴ قربانی به ویروس کرونا، تا تهیه این گزارش، سخن به میان آورده است.
این آمار بغایت دستکاری شده از سوی دیکتاتوری ولی فقیه در حالی است که بنا بر اظهارات نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت تنها در استان گیلان « ۲۰۰ نفر» بدلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
همچنین در گزارش مقاومت ایران از جمله تاکید شده است: «در ۲۴ساعت گذشته بیش از ۳۰۰تن از هموطنانمان در تهران و شهرهای زاهدان، گنبد، قم، آبادان، ساوه، ورامین، قرچک، شهرری، کاشان، اصفهان، رشت، هشتپر، رضوانشهر، آستانه، مشهد، کاشمر، بیرجند، ساری، قائمشهر، بابل، جان سپردند».
یک مقام دیگر حکومتی نیز در سخنی اعلام کرده است: «در صورت عدم اجرای سیاست قرنطینه کامل در همه مناطق آلوده کشور و در صورت ادامه همین روند تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹، آمار تلفات انسانی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در ایران میتواند به ۷۰۰ هزار نفر برسد». (سایت حکومتی سرخط ۱۸ اسفند ۱۳۹۸)
به موازات این وضعیت بحرانی نیز باید به عدم قرنطینه شهرها و بخش های آلوده، نبود بیمارستان های صحرایی، نبود ستاد بحران برای مقابله با ویروس کرونا و همچنین سوزاندن فرصت ها از سوی دولت آخوند روحانی برای نمونه دریافت کمک از خارج از کشور اشاره نمود.
براساس داده های مردمی ، اکنون این مردم شهرها هستند که اکنون کمر همت برای یاری رسانی به همنوعان خود بسته اند. صحنه های تهیه ماسک های دست ساز ، مواد ضد عفونی کننده با ساده ترین امکانات و یا تهیه دارو و وسائل پزشکی برای نیازمندان، به موازات فعالیت های ارزشمند و مردمی از سوی کادرهای پزشکی و درمانی، بخش های از امدادهای مردمی می باشند.
همچنین در یک اقدام انساندوستانه قریب ۵۰۰ تن از دانشگاهیان و فرهیختگان کشور در بیانیه ای (سایت یورو نیوز ۸ مارس ۲۰۲۰) به وجود فقرو فلاکت برای اقشار بزرگی از جامعه در شرائط اپیدمی کرونا اشاره و از جمله تاکید کرده اند: «فقر و تنگدستی و محرومیت، این روزها با گسترش روزافزون کرونا معنای آزاردهندهتری پیدا کرده است. نان و جان کسانی که هیچ تقصیری در ایجاد این وضعیت پرخطر ندارند به طور ناگفتنی مورد تهدید واقع شده است».
همبستگی ملی