مذاکرات اتمی – گفتار و رفتارهای ضد و نقیض ولی فقیه

با بالاگرفتن مجموعه فشارهای بین المللی علیه سیاست های اتمی رژیم آخوندی، اکنون شاهد علائم بسیار ضد و نقیض از سوی حکومت آخوندی به طرف های مقابل می باشیم.

دراین راستا و درحالیکه دولت آخوند جلاد ابراهیم رئیسی از راه افتادن دور جدید مذاکرات طی ماه نوامبر میلادی خبر داده است ، اما تازه ترین سخنان از سوی پاسدار علی باقری، مسئول مذاکرات اتمی در وین واقعیت دیگری را به بیرون ساطع می نمایند.

وی پس از دیدار با انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات اتمی وین، و به هنگام سفر ناگهانی به مسکو اعلام کرده است: «آن‌ چیزی که در دور جدید گفتگوها از اهمیت جدی برخوردار است، آمادگی طرف مقابل برای تصمیم گیری جدی در زمینه لغو تحریم‌ های ظالمانه و غیرقانونی است». ( خبرگزاری حکومتی دانشجو ۶ ابان ۱۴۰۰) 

اعلام این پیش شرط ها برای راه اندازی مذاکرات شکست خورده در وین به معنای وجود قفل بزرگ در راستای حصول هر توافقی می باشد. خامنه ای که اکنون در داخل کشور با مجموعه ای از ابر بحران ها و بویژه بحران عدم مشروعیت و سرنگونی دست و پنجه نرم میکند ، تلاش دارد تا با ادامه سیاست «یکی به میخ و یکی به نعل» برای ساخت سلاح اتمی فرصت بخرد.

دراین رابطه متولیان حکومت بکرات ساخت بمب اتمی را «رمز بقاء» برای دیکتاتوری ولی فقیه اعلام کرده اند. یک نمونه برای این واقعیت نیز در مجموعه نقض تعهدات برجامی از سوی خامنه ای می باشند که اساسا هیچ سنخیتی با اهداف توافق اتمی در سال ۲۰۱۵ و استفاده صلح آمیز از آن را ندارند.

همچنین تلاش مقطعی از سوی رژیم آخوندی اکنون برای آن است تا از صدور هر قطعنامه ای از سوی شورای حکام که نشست آن طی هفته های آینده برگزار خواهد شد ، ممانعت بعمل آورد. 
رفت و آمد های بی حاصل از سوی متولیان حکومتی و دادن آدرس های بغایت غلط و گمراه کننده، مبنی براینکه گوئیا رژیم اخوندی خواهان به سرانجام رساندن این پرنده می باشد، تماما در چارچوب سیاست خرید وقت و بازی دادن طرف های مقابل قرار دارند.

اخیرا امیر عبداللهیان، وزیر خارجه رژیم در مصاحبه ای، به واقعیت فوق اینگونه اعتراف کرده است: «ما خیلی مشتاق بازگشت به برجام به صرف بازگشت نیستیم». (سایت دویچه وله ۲۷ اکتبر ۲۰۲۱) 
وی سپس برای چندمین بار خواهان باجگیری از طرف های مقابل شده و می افزاید: «فرض را گذاشتیم که بایدن حسن نیت دارد؛ حداقل به نشانه کوچکی ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را آزاد کنند». (همان منبع بالا) 
 
تلاش خامنه ای برای باجگیری از جامعه بین الملل به یقین ریشه در ضعف طرف های مقابل و بی عملی آنها دارد. 
دراین رابطه مایک پنس، معاون ریاست جمهور پیشین در آمریکا پس از شرکت در اجلاس ایران آزاد، در مصاحبه ای با روزنامه واشنگتن تایمز ( ۲۹ اکتبر ۲۰۲۱) تاکید کرده است: «تصمیم دولت بایدن برای ادامه دور جدید مذاکرات هسته‌یی با ایران، آخرین مورد از یک رشته اشتباهات سیاست خارجی است که می‌تواند دشمنان آمریکا را برای «آزمایش عزم ما» در سراسر جهان جری کند». (سایت مجادین خلق ۸ آبان ۱۴۰۰) 

همبستگی ملی