آلبانی – شکست دیگری برای شبکه مزدوران تروریست

اخراج چهار تن از مأموران اطلاعات آخوندی که با هدف سازماندهی، جاسوسی و طراحی ترور علیه اشرف ۳، به آلبانی رفته بودند، یک‌بار دیگر نشان داد که به چه میزان دیکتاتوری ولی‌فقیه از تنها هماورد خود در وحشت بسر می‌برد.

در این راستا خاطرمان هست که به هنگام دستگیری اسدالله اسدی، دبیر سوم سفارت رژیم آخوندی در آلمان، مقامات امنیتی در این کشور به دو دفترچه حاوی انبوهی آدرس و اماکن، رسید پول‌های پرداخت‌شده، اسناد خرید لپ‌تاپ و تجهیزات کامپیوتری و همچنین ۲۸۹ اسم و رد مرتبطین با رژیم دست یافتند که تنها ۱۴۴ مورد آن به آلمان تعلق داشت.

حجم بزرگی از ترددهای اسدی نیز به شهر کلن در آلمان بوده که در آن چندین انجمن پوششی مانند زنان، آوا، زنان علیه فرقه‌گرایی و یا افراد حقیقی مانند علی‌اکبر راستگو و یا دو تن از افراد دستگیرشده در آلبانی، یعنی بتول سلطانی و افشین کلانتری ساکن می‌باشند.

بدین‌سان مشخص می‌شود که اسدی از افسران سپاه پاسداران، نه‌تنها فرماندهی تیم ترور علیه گردهمایی بزرگ ایرانیان در ویلپنت پاریس و شخص خانم رجوی را عهده‌دار بوده، بلکه فراتر از آن زیر شبکه و مجموعه‌ای از ماموران، جاسوسان و مزدوران رژیم در خاک اروپا بویژه در کشورهای آلمان، اتریش، هلند، بلژیک و فرانسه را نیز هدایت می‌کرده است.

جالب اینجاست که حدود ۱۰ روز قبل از سفر این گروه چهارنفره به آلبانی، دادگاهی در آلبانی دستور بازرسی ۱۱ تن از بریده مزدوران در آلبانی را صادر کرد و تاکید نمود آنها متهم به این هستند که از سرویسهای اطلاعاتی ایران و سپاه پاسداران و نیروی قدس پول دریافت و علیه مجاهدین فعالیت میکنند.

وقایع چند هفته گذشته در آلبانی و اشرف ۳ این واقعیت را نیز برای چندمین بار به اثبات رسانده که چگونه دیکتاتوری ولی‌فقیه مزدوران و افراد نفوذی خود را تحت عنوان ”اعضای سابق مجاهدین” و درپوش «شهروندان دو تابعیتی» و یا «پناهندگان» در اتحادیه اروپا سازماندهی کرده است. امروز دیگر اسم مستعار عضو سابق مجاهدین برای مزدوران و تروریستها کارآیی خود را از دست داده است
نیم‌نگاهی به پاسپورت آلمانی برای بتول سلطانی و یا کارت اقامت پناهندگی برای افشین کلانتری که کپی آن‌ها در شبکه‌های مجازی باز انتشاریافته‌اند، مهر تائیدی بر واقعیت فوق است.

در این رابطه نیز تلویزیون تاپ چنل (۱ اوت ۲۰۲۰) در گزارشی ضمن اشاره به سوابق امر تأکید کرده است: «این اولین موردی نیست که ایرانیان دارای پاسپورت آلمانی از آلبانی اخراج می‌شوند، در سال ۲۰۱۸، پلیس کشور اعلام کرد که از حمله تروریستی به مسجد جامع بکتاشیان جلوگیری کرده است». در این رابطه دو مرد ایرانی ۶۵ ساله و ۵۹ ساله «توسط سازمان اطلاعات دولتی و واحد ضد تروریستی پلیس ایالتی بازداشت شدند».

به‌یقین هدف اصلی برای سفر این مزدوران به آلبانی، ارزیابی‌های اطلاعاتی، تجدید سازماندهی شبکه‌های جاسوسی و ترور و بردن خطوط جدید اطلاعاتی به دیگر مزدوران رژیم در این کشور بوده است که طی هفته گذشته ضربات سنگینی را از دوایر امنیتی این کشور دریافت کرده‌اند.
لذا اکنون زمان آن فرارسیده تا دولت‌های اروپایی ضمن «ابطال پاسپورت‌ها و لغو پناهندگی و تابعیت مزدوران و محاکمه و مجازات» آنان، موضوع «اخراج مأموران اطلاعات آخوندها و نیروی تروریستی قدس از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و انگلستان» بفوریت در دستور کار قراردهند.