آنچه را که خامنه ای کودک کش در روز نخست سال نگفت

مهرداد هرسینی

خامنه ای کودک کش به مناسبت آغاز سال نو خورشیدی و در حالی که هیچ نشانه ای از نوروز و سنت های ملی ما ایرانیان در گفتار و یا حواشی آن دیده نمی شد , به صحنه آمد و ضمن دادن « دسته گل » به حکومت کودک کش خویش , تلاش نمود  تا به مانند همیشه  بر واقعیت های ملموس در جامعه خاک بپاشد.

سخن از درد و رنج و سرکوب خونینی است که وی از فردای قیام مردم ایران در شهریور سال گذشته ,  با شعار « زن زندگی آزادی » و قتل ناجوانمردانه مهسا امینی بر جامعه مستولی نموده است. کشتار کودکان , دختران جوان , زنان و یا صحنه های  دردناک پرتاب عامدانه آنان از بلندی , صدور اعدام های فله ای  و احکام شکنجه و زندان های طویل المدت , امنیتی و میلیتاریزه نمودن جامعه , تنها بخش کوچکی از کارنامه سیاه این حاکم خون ریز طی این مدت کوتاه  را تشکیل می دهند.

وی به مانند همیشه و با خرمردندی آخوندی , خود را به « کوچه علی چپ » زد تا بر ابعاد جنایات سازمان داده شده علیه قیام آفرینان و معترضین خاک بپاشد. ولی فقیه درمانده از جنایات رژیم , از وحشی گری های وحوش ولایت علیه معترضین , از ترور و سربه نیست نمودن های قهری,  از اسید پاشی , از فرمان تیر خلاص در معابر و خیابان ها ,  و یا حملات بیولوژیک علیه دختران دانش آموز در بیش از 15 استان کشور سخنی به میان نیاورد.

وی از قصابیه حکومت و صدور احکام ناعادلانه زندان برای هزاران اسیر قیامی که بنابرداده های تائید شده از سوی سازمان مجاهدین به بیش از 30 هزار نفر بالغ می گردند , هیچ نگفت. وی نگفت که چه آمر و یا عاملی دست به اینهمه جنایت و ترور در شهرهای کشور زده است؟

خامنه ای دختر کش عامدانه برای درد و رنج مادران و خانواده های داغدار , برای  دخترکان و کودکانی که پدر ویا مادرو یا عزیز  خود را از دست داده ند ,لب نگشود , زیرا وی بخوبی می داند که هیچ کس بغیر ازشخص ولی فقیه در پشت این جنایات سازمان داده شده ,  قرار ندارد.

خامنه ای درمانده  عامدانه و برای هزارمین بار مردم معترض و دردمند ایران را «اغتشاشگر» نامید و خواسته های بحق جامعه برای رسیدن به حقوق بشر , حریت و کرامت  انسانی ویا  قوانین جهان شمول را « همان حرف بیگانگان » قلمداد نمود.

ولی فقیه مستبد و جنایتکار که خود به بیماری « مالیخولیا» مبتلا گردیده , خواسته های بحق مردم را « حرف دیوانگان» نامید و بدین سان نشان داد که به چه میزان همچنان  بر بستر دنائت , بی شرافتی و آدم کشی قدم میزند. در یک کلام , پیام وی به مانند همیشه ,  بوی مرگ و نیستی می داد.

اما مردم دردمند ایران و قیام آفرینان در شهرهای میهن و درست درلحظه سال نو و زمانی که وی از طریق رادیو و تلویزیون اشغال شده ,  « عربده کشی » می کرد, پاسخ این حاکم مجنون را با شعارهای «خامنه‌ای ضحاک می‌کشیمت زیر خاک» و  یا «مرگ بر خامنه‌ای» داده اند.