ویروس ولایت ـ آب سرد بر مذاکرات وین

تازه‌ترین سخنان ولی‌فقیه زهرخورده در جمع اجلاس خبرگان حکومتی و تأکید وی بر ادامه «پیشرفت هسته‌یی»، «قدرت دفاعی» و به‌ویژه«جذب ملتها برای عمق راهبردی» به یقین به مانند ریختن آب سردی بر بیش از یک‌سال مذاکرات فرساینده و تا به امروز بی‌نتیجه در وین می‌باشد.

پیام خامنه‌ای به طرفهای مذاکره با بیان چنین جملاتی بسیار ساده و روشن است و آن‌که درب سیاستهای راهبردی برای رژیم آخوندی با برجام و یا عدم حصول توافق، هم‌چنان بر همان پایه قبلی خواهد چرخید و دیکتاتوری مذهبی حاضر به کوتاه‌آمدن و یا دست کشیدن از این سیاستهای مخرب نمی‌باشد.

سخن از پروژه ساخت بمب اتم، گسترش برنامه‌های موشکی و پهپادی و نیز صدور ترور و بنیادگرایی به کشورهای همسایه و اسلامی است که خامنه‌ای از آن با عناوینی مانند«جذب ملتها برای عمق راهبردی» نام می‌برد.

تازه‌ترین موشک‌پرانیهای رژیم نیز مهر تأییدی بر ادامه سیاستهای مخرب آخوندی همزمان با ادامه مذاکرات اتمی در وین می‌باشند.
سایت حکومتی نور نیوز، وابسته به شورای عالی امنیت ملی در هشداری معنادار خطاب به طرفهای مقابل از جمله نوشته است: «ایران در زمینه توانمندی‌های دفاعی و فضایی و سیاستهای منطقه‌یی خود حاضر به هیچ‌گونه مذاکره‌ای نیست. دوم؛ تأکید بر این واقعیت که هر گونه مذاکره و توافق احتمالی نمی‌تواند عاملی محدودکننده در پیگیری برنامه‌های دفاعی، موشکی و فضایی ایران باشد».

در رابطه با این سیاستهای«راهبردی» نیز باید به ابزار رژیم آخوندی، همان سپاه سرکوبگر پاسداران و نیروی تروریستی قدس اشاره نمود که بضرب دلارهای نفتی و یا آزاد شده از هر توافق احتمالی، دست به کشور گشایی، تهدید و جنگهای نیابتی در منطقه می‌زنند.

تلویزیون فاکس نیوز (۱۹ اسفند ۱۴۰۰) در گزارشی، ضمن اذعان به این واقعیت، از جمله تأکید کرده است:« شورای ملی مقاومت ایران هشدار داد هر گونه اقدام برای خارج کردن سپاه پاسداران از فهرست سازمانهای تروریستی خارجی آمریکا تروریسم و آشوب را در منطقه تشدید خواهد کرد».

هم‌چنین باید به اوجگیری مخالفت‌ها در آمریکا علیه هر گونه توافقی که جیبهای رژیم آخوندی را مملو از دلارهای نفتی نماید، اشاره نمود. برای نمونه مواضع اخیر از سوی« ۲۱ نماینده» از هر دو حزب در آمریکا و یا مخالفت روبه رشد سناتورها در این کشور و در رابطه با دادن هر گونه امتیاز به دیکتاتوری ولی‌فقیه، تماماً ادله‌ای بر این واقعیت می‌باشند.

در این راستا سناتورهای آمریکایی در جلسه‌یی با موضوع بررسی مذاکرات هسته‌یی با رژیم آخوندی، از جو بایدن خواستار خاتمه دادن به مذاکرات اتمی شده و «حصول توافق با این رژیم را، پیروزی بزرگ مسکو عنوان کردند. به‌گفته آنها، این باعث سرازیرشدن سیل سلاحهای روسی به رژیم ایران خواهد شد» (سایت مجاهدین خلق ۲۰اسفند ۱۴۰۰).

به موازات این واقعیات باید به سوء‌استفاده رژیم آخوندی از جنگ در اوکرائین و تلاش برای گرفتن امتیاز از غرب اشاره نمود. خامنه‌ای به اشتباه بر این باور است که به‌دلیل بروز جنگ در این کشور و پدیدار شدن بحران انرژی در اروپا، اکنون درب سیاست«التماس و دعا» برای دیکتاتوری وی باز گردیده و بدین سان طرفهای مقابل از رژیم آخوندی و زیاده‌خواهی آن با«فرش قرمز» استقبال خواهند نمود.

وی در اجلاس اخیر خبرگان نظام گوشه‌هایی از این اشتباه محاسبه را واژه‌هایی مانند«کوتاه‌آمدن در ازای رفع تحریم‌ها خطای بزرگ است»، به بیرون ساطع کرده است.