جنگ هفته – از جمعه تا جمعه در ایران 108

یکصد وهشتمین جنگ هفته از مجموعه برنامه های از جمعه تا جمعه در ایران را تقدیم اتون میکنیم . امیدواریم مورد قبول و استقبال شما قرار بگیره. . این هفته گفتارهایی داریم از دوستان و همکاران اون , بهرام مودت , نرگس غفاری , محمد قرائی , اسماعیل محدث , حسین پویا و مهرداد هرسینی که ضمن تشکر , برای اونها ایامی خوش و سلامتی آروز داریم. .

اجازه بدید تا از همکاری ارزشمند رادیو قیام ایران در استهکلم برای پخش جنگ هفته تشکر کنیم. و برای دوستانمون در این رسانه ملی آرزوی موفقیت داریم. رادیو قیام را می تونید روزهای شنبه از ساعت 15 الی 21 شب روی طول موج 91,1 مگاهرتز دریافت کنید. همچنین جنگ هفته را می تونید علاوه در سایت ها , از طریق شبکه های اجتماعی مانند یوتوپ , فیس بوک ویا توئیتر در کانال پژواک همبستگی و همچنین در تلگرام و اینستاگرام در کانال جنگ هفته دریافت و ویدئو کلیپ اون را تماشا کنید.

این برنامه روزهای جمعه و یکشنبه از طریق شبکه فیس بوک و همچنین روزهای دوشنبه در شبکه یوتوپ در کانال پژواک همبستگی از ساعت 19 بوقت اروپا بطور مستقیم پخش میشه, لطفا ساعات پخش برنامه را به دوستان خود نیز اطلاع بدید.

کمتر از چند هفته بیشتر به برگزاری انتخابات در آمریکا باقی نمونده, حتما از خودتون سوال می کنید که خب این موضوع چه ربطی به مسائل داخلی میهن امون داره. بله در پاسخ به این سوال منطقی باید به تلاش های رژیم آخوندی و دخالت های حکومت در این روند اشاره کنیم. اما ببینیم موضوع چیست؟ طی این هفته شاهد دور جدید از تحریم ها علیه رژیم آخوندی بودیم. در این رابطه وزارت خزانه‌داری آمریکا ۳نهاد جدید وابسته به رژیم ایران را به‌دلیل تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در لیست سیاه خود قرار داد. همچنین این کشور علام کرده که سه نهاد جدید شامل شرکت بیان رسانه گستر، اتحادیه بین‌المللی رسانه‌های مجازی، اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی، وارد لیست تحریمها شدند. علاوه بر این نهادها سه نفر نیز لیست‌گذاری شدند که عبارتند از ایرج مسجدی سفیر رژیم در عراق به خاطر فعالیتهای تروریستی‌اش در عراق و حسن البغدادی و نبی فاروق از شورای مرکزی حزب‌الله لبنان مسجدی که در اثناء جنگ ضد میهنی ایران و عراق در بخش برون مرزی سپاه پاسداران فعالیت می کرد، از جمله فرماندهان قرارگاه موسوم به رمضان است که وظیفه اصلی آن ایجاد «تشکیلات رسمی ستاد جنگ‌های نامنظم سپاه برای عملیات برون‌مرزی» بوده که بعدها به نیروی تروریستی قدس تبدیل گردید. به موزات این تحولات و با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، رژیم آخوندی هم به دلشوره عجیبی افتاده است.